Activitats i notícies

RECORDATORI: el proper dimecres 2 de setembre tornarem a la “normalitat”!!

Bon dia a tothom: el proper dimecres 2 de setembre tornarem a obrir les oficines en els horaris habituals i recuperarem les activitats, dins de les normes de seguretat que la situació requereixi i les autoritats sanitàries marquin. La primera activitat que recuperarem serà el Grup d'Intercanvi d'Experiències:

Com cada tercer dilluns de cada mes, a les 18h. a l'oficina de Manresa XC/flor de Lis 33 planta P, reunió del Grup d'Intercanvi d'Experiències sobre la diabetis. El proper dilluns 21 de setembre parlarem, entre altres temes, del coronavirus i la diabetis.

Vos hi esperem!

COM EVITEM UN REBROT?
Desconfinament-mesures-prevencio

Les mesures de prevenció són molt més importants durant el des-confinament!!

Adjuntem l'enllaç amb Salut 200625 desconfinament-mesures-prevencio
El proper dilluns, si el BOE no diu el contrari, la Catalunya Central entrem a la Fase2
Tornen les caminades a partir del 1 de juny. Per aquesta raó hem penjat en l'apartat Caminades unes recomanacions i un programa. Volem recordar que: Els diabètics i diabètiques tipus 2 sabem que l’activitat física, encara que sigui d’intensitat moderada o lleu, pot afavorir positivament en el control de la diabetis i prevenir les seves complicacions. Noves investigacions demostren el que, els metges i metgesses de capçalera, ja ens deien: amb només caminar 45 minuts diaris podem mantenir sota control la nostra diabetis, l’obesitat i tots els factors involucrats en el síndrome metabòlic. Des de l’AdCc sabem que caminar sol, ni es recomanable, ni ens anima a fer-ho cada dia. Creiem que cal buscar grups de persones que caminin habitualment i apuntar-nos amb elles. Per poder perseverar cal fer, del caminar, una teràpia i una activitat divertida. Per aquesta raó hem contactat amb el Grup de Caminadors del CAP i de l’A.VV. de la Sagrada Família, que organitzen, des de fa anys, tres tipus de caminades: llargues, mitjanes i curtes. Aquesta activitat normalment es gratuïta només cal comunicar, per la vostre seguretat, al responsable del grup el nostre caràcter de diabètics/ques. Agrairíem als socis i sòcies de l’AdCc la seva participació activa a aquestes caminades i que ens ho comuniquessin, juntament amb les seves opinions i suggeriments. Gracies